bulgarian enaglish

box
box
 
 

 

 

Новини » Актуално за "Одит Адвайзерс"

Одит Адвайзерс взе участие в годишната конференция на Morison KSi в Букурещ, Румъния - 5-7 май 2016 г.

Одит Адвайзерс като член на Morison KSi взе участие в годишната конференция на Международната Одиторска Асоциация, проведена на 5-7 Май в Букурещ, Румъния. Ние, както и останалите участници, отбелязваме събитието като изключително значимо, тъй като е първото след обявеното в началото на годината сливане на Morison International и KSi.

 

Morison KSi е важна международна асоциация от фирми, предоставящи на клиентите си качествени професионални услуги с общ оборот над 1 млрд.долара. Morison KSi има 1201 партньори с приблизително 9000 служители и 374 офиса в 88 страни, което нарежда асоциацията в топ 10 на одиторските и счетоводни организации в света. 
 

Лиза Робинс, CEO, направи преглед на прогреса на асоциацията след сливането и изтъкна колко важно е, че на първата конференция са се отзовали толкова много делегати от Европа, Северна Америка, Близкия Изток ,Азия и Африка. 

 

По време на събитието комбинирахме разнообразни бизнес и социални програми с принципен фокус върху изграждането на лични контакти и възможности за взаимен бизнес. Изключително интересно за нас беше участието в групи по интереси, където всеки делегат имаше възможност да избере и и вземе участие в най-важните теми в сферите на одита, корпоративни финанси, данъци, счетоводство и маркетинг.

 

Като член на делегациите научихме какви са новите брандинг концепции на новата асоциация, които все още се разработват в детайли и предстои да бъдат официално обявени в следващите седмици.

 

Според нас, а и според оценките на организаторите, първата конференция на Morison KSi беше изключително успешно събитие благодарение на всички членове, с които заедно посетихме и допринесохме за провеждането й!