bulgarian enaglish

box
box
 
 

 

 

Новини » Актуално за "Одит Адвайзерс"

Одит Адвайзерс България вече е част от KS International, една от водещите световни компании за счетоводни, консултантски и данъчни услуги

     След партньорството между Одит Адвайзерс България, ITH Ltd Кипър и KSI Гърция, членове на KS International, от август 2015г Одит Адвайзерс вече също е член на престижната организация.

Мрежата на KSI предоставя различни услуги в сферата на счетоводните, правните и бизнес консултации в повече от 250 офиса в над 110 страни по целия свят. По този начин, нашите клиенти вече имат достъп до решения, които са се доказали в продължение на много години в различни страни по света.

Членовете на  KS International са уважавани фирми, осигуряващи високи технически стандарти и специализирани услуги.

Целта на членството и на партньорството е да помагаме активно на нашите клиенти да управляват своите задгранични дейности и особено техните дейности в България, Кипър и Гърция. Ние сме фокусирани върху компании със собствен бизнес и можем да помагаме на нашите клиенти да изследват нови възможности за бизнес в тези, както и в други страни.

Членството в KS International укрепва ресурсите и подкрепата на Одит Адвайзерс и в същото време съвместната работа с ITH Ltd Кипър и KSI Гърция като един офис, осигурява ценни решения на нашите клиенти, опериращи в тези страни.

Одит Адвайзерс се представлява от г-жа Офелия Славкова (дипломиран експерт-счетоводител с повече от 13 години опит в областта на одита и счетоводството), докато ITH Ltd Кипър and KSI Гърция се представляват в България от г-н Кристос Теодулу (FCCA, съосновател  на ITH Ltd Кипър с повече от 20 години опит в областта на одита и договарянето на синдикирани кредити) и г-н Димитрис Папазис (дипломиран експерт-счетоводител, съосновател на KSI Гърция с повече от 18 години опит в областта на одита в Гърция и България).